180 cm pop up goals (paar) in draagtas, EdwinSport is steeds op zoek naar produkten voor voetbalverenigingen, voetballers en liefhebbers. Daarom verkopen wij nu ook de Pop-Up Goals. Deze goals zijn ontworpen in Amerika waar ze zeer veel worden verkocht aan de jeugd om partijtjes te kunnen voetballen, maar ook aan de talrijke jeugdclubs. Deze goals worden ook vaak Pugg Goals genoemd naar de bekendste fabrikant van deze goals. De merknaam is hier synoniem voor de soort goals.

Het principe is eenvoudig. Een halfrond net komt op spanning op twee zeer flexibele bogen. Een liggende grondboog en een staande boog. Verder voorzien van een grondkoord met gespen en 3 plastic haringen welke door bandjes zijn bevestigd aan de boog. Een eenvoudig maar zeer degelijke uitvoering waardoor deze goals ook zeer lang meegaan.

U kunt ook via de webshop de bijbehorende zandzakken kopen voor gebruik op een hardere ondergrond. Wij adviseren twee zandzakken per goal.

Ideaal voor voetbalverenigingen (Bij F, E, D-pupillen), voetbalscholen, scholen, campings, maar ook ideaal voor thuis in de tuin, het trapveldje of in het park of op het strand. Elk paar goals wordt standaard voorzien van een handige schouder-draagtas. De goals zijn door iedereen in 10 seconden op te zetten vanuit de tas en ook weer in 10 seconden op te vouwen en weer mee te nemen. Worden zeer compleet geleverd: met tas en een reserve-set haringen, gespen en bevestigingsclips. Wij leveren u de zwarte versie van de easi goals van ons huismerk Diamond Football. Kwalitatief zeer goede goals voor een betaalbare prijs.
Prijsinformatie:
Prijs per Paar:
€ 55,86
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-5 werkdagen

Voorraad

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen