Derbysta Brillant APS Eredivise 2019 2020
Derbystar Brillant APS Eredivise 2019-2020

Top wedstrijdbal. Met de hand genaaid. FIFA KWALITEIT PRO. Officieel Divisiebal van de Eredivisie 2019/20. Constructie: Optimale aerodynamische eigenschappen en duurzame ronding door het zagen van ...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

5

€ 89,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Top wedstrijdbal. Met de hand genaaid. FIFA KWALITEIT PRO. Officieel Divisiebal van de Eredivisie 2019/20. Constructie: Optimale aerodynamische eigenschappen en duurzame ronding door het zagen van 32 panelen. Fabricage: met de hand genaaid voor extra flexibiliteit en duurzame naden. Materiaal: glanzende high-tech PU-microfiber met uitstekende kwaliteit - extreem zacht balcontact met maximale levensduur. Golfbalstructuur op het volledige materiaaloppervlak om het vlieggedrag verder te verbeteren. Blaas: Zero-wing blaas gemaakt van natuurlijke latex voor een optimale ronde vorm en levendig springgedrag. Eigenschappen: extreem zacht kogelcontact. Nauwkeurig vlieggedrag en levendig springgedrag. Optimale, duurzame rondheid en bijzonder slijtvast. 

Officieel Divisiebal van de Eredivisie 2019/20. Met de hand genaaid. FIFA KWALITEIT PRO. 

Constructie: Optimale aerodynamische eigenschappen en duurzame ronding door de snit van 32 panelen. 

Fabricage: handgemaakt voor extra flexibiliteit en duurzame naden. 

Bubbel: natuurlijke latex nulbladige blaas voor een optimale ronde vorm en levendig springen. 

Eigenschappen: extreem zacht kogelcontact. Nauwkeurig vlieggedrag en levendig springgedrag. Optimale, duurzame rondheid en bijzonder slijtvast.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 89,95

3 of meer

€ 89,95  € 87,45

10 of meer

€ 89,95  € 85,95

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen